Funktionell Yoga by Yogakullan är en fusion av funktionella och smarta rörelser som både stärker och ökar rörligheten i vår kropp samt övningar som stärker våra "mentala muskler" enligt modern forskning.

Utgångspunkten är traditionella yogapositioner, andningsövningar, meditation samt yogans stärkande filosofi utifrån ett nutida perspektiv.

Mitt unika upplägg är att rörelsen börjar med en liten rörelse som en mjuk "flirt" med kroppen. Rörelsen utvidgas sakta, blir större och djupare allt efter egen förmåga. Andningen följer också med och blir kraftfullare och djupare allt eftersom.

Under terminens gång erbjuder jag många sköna serier där vi växlar mellan dynamik och stillhet, vilket på sikt ökar kroppsmedvetenheten. Kroppsmedvetenheten ger en känsla av att "leva i sin kropp" vilket bidrar till att vi ökar känsligheten för våra kroppsliga signaler vilket förebygger skador och utmattning! 

Varje klass har ett fysiskt fokus exempelvis "nacke-axlar", men varje tillfälle ger även en genomgång av hela kroppen och ett "tankefrö" för "knoppen".

Inga förkunskaper krävs och ALLA kommer att uppleva en god effekt av våra fysiska och mentala övningar!

 

 

                                                          

                                                           

Skapa en gratis hemsida du också!
Surfa till Cybersite.se och skapa ett konto för att komma igång med en färdig hemsida direkt.